TANDSUNDHED

Forebyggende tandbehandling

På klinikken prioriterer vi forebyggelse højt, så behovet for indgreb bliver mindst muligt.

Vi anbefaler, at du får foretaget et tandeftersyn med det interval vi sammen finder ud af passer dig. På den måde kan vi opdage begyndende skader, inden de udvikler sig til f.eks. et hul i din tand , der kan blive dybt og måske ende med at give dig smerter og evt ende i en rodbehandling. Også tandkødsbetændelse behandles bedst inden det  udvikler sig. Derfor vil vi gerne sammen med dig sætte ind med en forebyggende behandling, inden skaden er sket. 

Ved et tandeftersyn tilbyder vi ofte en tandrensning, hvor vi fjerner tandsten og renser tænderne for misfarvninger og belægninger. De fleste voksne danner tandsten. Tandsten er kalk fra dit spyt, der sammen med bakteriebelægninger på tænderne danner tandsten, som du ikke selv kan fjerne. Tandsten, der ikke fjernes, irriterer dit tandkød og der opstår tandkødsbetændelse. Vi sørger for, at du forlader klinikken med rene, glatte tænder og en dejlig frisk fornemmelse i munden.

Ved tandeftersynet tages nødvendige røntgenbilleder med individuelt tilpasset interval, for at kunne lave en optimal undersøgelse, altsammen for at forbedre din tandsundhed og dermed hele kroppens sundhed og dit almindelige velvære.

Læs mere om tandsundhed og forebyggelse her.      

Laura og Tandmodel
Scroll to Top