TANDBLEGNING

Tandblegning under trygge forhold

Sundhedsstyrelsen har lavet nye regler for tandblegning. Det betyder, at det udelukkende er tandklinikker, som må udføre blegning af tænder. Det er med til at sikre, at dine tænder ikke tager skade. Vi har derfor også en række forholdsregler, ligesom vi naturligvis forklarer dig grundigt om eventuelle konsekvenser, når du lader os foretage din tandblegning.

Tandblegning fjerner misfarvning på tænderne

Mange ønsker hvidere tænder og forsøger sig med alverdens forskellige tandpastaer. Men du bør altid kontakte din tandlæge, så vi kan hjælpe dig med at få hvidere tænder, så blegningen ikke skader dine tænder og tandkød.

Nogle tænder er fra naturens hånd mere gullige end andre på grund af tandens indre struktur. Også tobak, kaffe, te og rødvin giver dig misfarvninger. En tandrensning fjerner tandsten, plak og bakterier, og hvis tænderne stadig er mørke, kan de gøres lysere ved blegning.

Hvor lang tid holder en tandblegning?

En tandblegning holder normalt i ca. 2-3 år, men man kan nemt genopfriske behandlingen løbende. Vi vil dog altid, foretage en professionel vurdering af dine tænder først, da regelmæssige tandblegninger kan være skadelige. 

Tandblegning
Scroll to Top