IMPLANTATER

Har du mistet en eller flere tænder

Implantater anvendes, hvis du mangler en eller flere tænder. Vores implantater er fremstillet i special behandlet Titanium, der er meget vævsvenlig og derfor accepteres exceptionelt godt af kroppen, ja faktisk opfatter knoglen det som ”sig selv”. Et implantat kan opfattes som en kunstig rod der, når det 3 måneder efter isættelse er 100% integreret i knoglen, er klar til påsætning af en specialfremstillet krone eller måske en bro. Implantater er det tætteste, du kan komme på en naturlig tand.

Implantater hos Tandlægerne Vinderup

Vi har på klinikken stor erfaring med indsættelse af implantater, da vi gennem mere end 30 år, med meget fine resultater, har indsat mere end 1000 implantater. Vi deltager regelmæssigt i avanceret efteruddannelse og internationale kongresser og bruger udelukkende højkvalitets implantater af mærket Straumann. Dette er din sikkerhed for et godt resultat og mange års fornøjelse af dine implantater.

Implantatbehandlingen er altid en individuel behandling, og implantaterne har forskellige udformninger og størrelser, som vi isætter efter nøje planlægning, baseret på bl.a. røntgen- og scanningsbilleder.

Mange bærer i dag en helprotese eller delprotese som følge af tandskader, efter ulykker eller generel dårlige tænder. Ved indsættelse af implantater sikres en stærkt forbedret tilhæftning af dine proteser samt en meget bedre tyggefunktion. Dette giver øget livskvalitet og tryghed i socialt samvær.

Du kan med fordel få mere viden om implantater her.

Scroll to Top